Thank you Kidpower Teenpower Fullpower International for permission to translate and use the following excerpts from their website pages.
Cu multumiri pentru organizatia Kidpower Teenpower Fullpower International pentru permisiunea acordata de a traduce si folosi parti din pagina lor de web.


Dreptul de copyright al acestor materiale apartine organizatiei Kidpower®.
Contactati safety at kidpower.org pentru a primi permisiunea de a folosi aceste informatii.


Kidpower Teenpower Fullpower International® (Kidpower®) este o organizatie de caritate, non profit, cu scop educational, fondata in Santa Cruz, California in 1989.
Kidpower® este lider mondial in ceea ce priveste implementarea deprinderilor pentru siguranta personala a oamenilor ("People Safety" skills).
Aceste deprinderi ii ajuta pe copii, adolescenti si adulti (inclusiv pe cei cu nevoi speciale)

  • sa se protejeze impotriva abuzurilor si a altor forme de violenta
  • sa isi dezvolte increderea in propria persoana
  • sa construiasca relatii sanatoase cu cei din jur


Viziunea Kidpower® este de a crea pentru toti un mediu care sa fie plin de grija, respect si siguranta pentru oameni oriunde s-ar afla.

Misiunea Kidpower®

  • Sa ii invete pe oamenii de toate varstele, in special pe copii, sa isi foloseasca puterea pentru a ramane in siguranta, pentru a actiona cu intelepciune si pentru a crede in ei insisi.
  • Sa creeze o comunitate internationala de lideri dedicati pentru crearea de programe care sa abordeze subiecte precum siguranta personala si cresterea increderii in propria persoana si care sa fie accesibile tuturor. Sa puna bazele unei organizatii de durata.
  • Sa lucreze impreuna pentru a crea cultul grijei, respectului si sigurantei pentru oameni.


Filozofia Kidpower®

  • TOTI oamenii merita sa traiasca in siguranta. Sa fii in siguranta este un drept nu un privilegiu.
  • Exista metode eficiente, distractive si usor de invatat pe care oricine trebuie sa le invete pentru a fi mai in siguranta si mai increzatori in ei insisi.
  • FIECARE persoana care invata deprinderi de siguranta personala pentru ei insisi creaza o lume mai sigura pentru cei din jurul lor.

Kidpower® are centre pe 6 continente. Au educat peste 2 milioane de copii, adolescenti si adulti, incluzandu-i si pe cei cu nevoi speciale, prin intermediul programelor educationale si a workshop-urilor.


Kidpower® ofera o gama larga de servicii ce au ca scop cresterea sigurantei personale, a respectului de sine si prevenirea violentei. Aceste servicii sunt: materiale educationale, publicatii si articole on line si workshop-uri despre siguranta personala a oamenilor. Exista si un e-newsletter lunar. In plus ofera si informatii, prin e-mail, oamenilor din toata lumea despre cum sa implementeze deprinderi pentru siguranta personala a oamenilor si anumite probleme in particular

Links

Pagina de web Kidpower® - http://www.kidpower.org

Campania "Un milion de copii in siguranta" - http://www.onemillionsaferkids.com

Donatii pentru Kidpower® - https://npo.networkforgood.org/Donate/Donate.aspx?npoSubscriptionId=2472

Facebook Grup - http://www.facebook.com/group.php?gid=188348356473&ref=mf